Expres Menu KM Červené kari s kuřetem a jasmínovou rýží
Detailní popis produktu
Intenzivní chuťový zážitek z Thajska Vám dopřeje pikantní omáčka se šťavnatými kousky kuřecích prsou, s kokosovým mlékem, kari, koriandrem, citronovou trávou a limetkou. Pokrm je doplněn jasmínovou rýží.
Komplet Menu
Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.
Složení
jasmínová rýže (40 %), kuřecí prsa (24 %), cibule, kokosové mléko sušené (dehydratovaný extrakt z dužiny BIO kokosových ořechů 97,5 %, BIO maltodextrin 2 %, BIO arabská guma 0,5 %), třtinový cukr, kari pasta červená (2 %) (sušené červené chilli 28 %, citronová tráva, česnek, sůl, šalotka, kaffir, galanga, koriandr, římský kmín), limetková šťáva, sezamový olej, rybí omáčka (extrakt z ančoviček 63 %, voda, sůl, cukr), sůl kamenná, rýžová mouka, kukuřičná mouka, koriandr, bazalka.
Způsob přípravy:
1) Vložte krabičku do mikrovlnné trouby a ohřívejte cca 2 minuty (700 W) nebo dokud nebude jídlo teplé. Obal výrobku se může teplem deformovat.
2) Jídlo přendejte ze sáčku na talíř a ohřívejte v mikrovlnné troubě cca 2 minuty.
3) Vyjměte sáčky z papírového obalu a oba uzavřené sáčky vložte do hrnce (či rychlovarné konvice) s vařící vodou na cca 10 minut.
Sáček s přílohou před podáváním promačkejte.
Skladování:
Skladujte při teplotě od +1 °C do +30 °C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Minimální trvanlivost do: viz obal.
Doba spotřeby: 2 roky
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář