Zpráva ze 4 letních krátkých rybářských výprav

Zdravím Ondru ( Bosse ) a všechny "Párolovce" :-),
Zasílám pár zpráv a fotografií ze čtyř krátkých rybářských výprav po ČR.
První výprava (s Parťákem Petrem) byla na Jezeru Borek, na místě 14, kde jsme společně s Petrem vytáhli spoustu krásných ryb 15kg+, převážně na koule "Játra-Chilli" ty tam makají opravdu dobře :-)
Druhá výprava byla opět na Jezero Borek, na místo 13, kde se mi podařilo chytit během první hodiny chytání hned krásný "double" 19,5k a 16,7 kg - oba opět na koule "Játra-Chilli". Během prvního dne se mi podařili ještě další krásné ryby 15kg+, včetně jednoho místního jednookého mohykána :-)
Třetí výprava (s rodinou), byla na "Pískovnu Stará Voda", kde jsem testoval Ondrovu "novinku" připravovanou na příští rok. Tato novinka "makala" na jedničku a i když byli pařáky a koule byly v průměru 25mm, tak ryby na ně reagovali opravdu dobře, což vyústilo v kapry 17,1 kg, 18,9 kg a 19,8 kg.
Jako čtvrtou - opravdu maličkou výpravu jsem podnikl na rybník "Vášův Mlýn", kam jsem docházel 3 dny jen v ranních hodinách a to vždy od 06,00 do 10,00 a každý den jsem zaznamenal několik záběrů. Na břeh se podívali kapři o váze mezi 9 a 14 kg, které opět reagovali velmi dobře na koule "Játra-Chilli".
Přeji všem "Párolovcům" ať se daří a ať vám to jezdí :-)
Ivan Melichar